Sleutelhanger maken met lint

Een originele sleutelhanger van lint

Een eigen sleutelhanger maken is origineel, leuk om te doen en ook nog eens goedkoop. Zo kunt u nu en sleutelhanger maken met lint. U bent zelf baas over hoe uw persoonlijke sleutelhanger eruit gaat zien. Een sleutelhanger maken met lint geeft u de kans op een uniek exemplaar te maken.

U heeft de keuze uit een ruim assortiment linten die u kunt gebruiken voor een sleutelhanger maken met lint. Als u de lintjes heeft uitgezocht welke u wilt gebruiken kunt u deze in een lengte van 20 a 25 centimeter afknippen.

Sleutelhanger maken met lint

De lintjes dienen vervolgens op elkaar geplaatst te worden waarna er vervolgens in het midden van de linten een nietstift geplaatst wordt.

Hierdoor zullen de linten die u gebruikt voor de sleutelhanger maken met lint aan elkaar vast blijven zitten. Om te voorkomen dat de linten gaan rafelen dienen de linten afgeknipt te worden met een kartelschaar of u kunt een laagje transparante nagellak op de afgeknipte kanten aanbrengen.

Bij een sleutelhanger maken met lint kunt u eenvoudig een persoonlijke twist aanbrengen door bijvoorbeeld grote kralen over de linten heen te rijgen en vast te zetten met een nietstift.

Zoek je lint? Bij AVA hebben ze een groot gamma leuke linten dat zeker de moeite is om eens te gaan bekijken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.