Sleutelhanger maken met lint

Een orginele sleutelhanger van lint

Een eigen sleutelhanger maken is origineel,leuk om te doen en ook nog eens goedkoop. Zo kunt u nu en sleutelhanger maken met lint. U bent zelf baas over hoe uw persoonlijke sleutelhanger eruit gaat zien. Een sleutelhanger maken met lint geeft u de kans op een uniek exemplaar te maken. U heeft de keuze uit een ruim assortiment linten die u kunt gebruiken voor een sleutelhanger maken met lint. Als u de lintjes heeft uitgezocht welke u wilt gebruiken kunt u deze in een lengte van 20 a 25 centimeter afknippen.

De lintjes dienen vervolgens op elkaar geplaatst te worden waarna er vervolgens in het midden van de linten een nietstift geplaatst wordt.

Hierdoor zullen de linten die u gebruikt voor de sleutelhanger maken met lint aan elkaar vast blijven zitten. Om te voorkomen dat de linten gaan rafelen dienen de linten afgeknipt te worden met een kartelschaar of u kunt een laagje transparante nagellak op de afgeknipte kanten aanbrengen. Bij een sleutelhanger maken met lint kunt u eenvoudig een persoonlijke twist aanbrengen door bijvoorbeeld grote kralen over de linten heen te rijgen en vast te zetten met een nietstift.