Sleutelhanger zelf maken

Sleutelhanger maken

Een sleutelhanger zelf maken, is leuk om te doen. Je kunt heel creatief zijn en je weet zeker dat je een unieke sleutelhanger hebt! Wil je een sleutelhanger zelf maken? Zorg dan dat je de juiste materialen in huis hebt. Op verschillende sites kun je onderdelen bestellen voor een sleutelhanger. Een aantal onderdelen zijn nodig bij een sleutelhanger zelf maken.

Iets dat je sowieso moet hebben, is een sluiting. Met een sluiting kun je de gemaakte sleutelhanger aan bijvoorbeeld je sleutelbos bevestigen. Hieronder vind je enkele tips die Irisje je meegeeft over hoe je zo’n sluiting kan in orde maken.

Sleutelhanger zelf maken

Een sluiting die je vaak ziet en die makkelijk in gebruik is, is een sluiting waarbij je op een knopje moet drukken.

Door deze beweging opent de sluiting. Bij een sleutelhanger zelf maken, moet er natuurlijk ook iets leuks aan de sluiting hangen. Ook dat is onder andere online te bestellen. Je kunt hierbij denken aan een mooie kraal of een bedeltje. Je kunt één, maar ook meerdere accessoires gebruiken voor de sleutelhanger.

Ga jij een sleutelhanger zelf maken? Kijk dan eens in de winkel of op het Internet wat er allemaal te vinden is. Er is namelijk genoeg keus. Koop een paar onderdelen en binnen no time heb jij je persoonlijke sleutelhanger!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.